Verzending & Levering

Bezorging
Bestellingen bij ElvyFashion worden meestal binnen 24 uur verwerkt en verpakt.
Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen.
Voor bestellingen binnen Europa kunt u 3 tot 5 werkdagen aanhouden en buiten Europa 7 tot 20 werkdagen.

Bestelling onvolledig/beschadigd geleverd

Het kan voorkomen dat verschillende items los van elkaar bezorgd worden. Hier zal je van te voren duidelijk over geinformeerd worden en het na te leveren pakket en de leverstatus hiervan kun je volgen via de nieuwe track & trace code van DPD die je per mail krijgt.
Wanneer je geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste bestelling, vragen wij je om contact opnemen met onze klantenservice via onze Live Chat of via info@elvyfashion.nl

Let op bij ontvangst van de goederen.
Wanneer je de levering ontvangt adviseren wij je te controleren of er geen externe schade aan de verpakking te constateren is. Als dat wel het geval is vragen we je dat direct aan de vervoerder melden en met ons contact op te nemen via onze Live Chat of door te mailen naar info@elvyfashion.nl

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95.
De verzendkosten buiten Nederland verschillen per land. Dit kan je zien in de checkout.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer je product is verzonden, ontvangt je van ElvyFashion per mail automatisch een verzendbesteving op het door u opgegeven e-mailadres met vermelding van een Track & trace code.
Met deze Track & Trace code kan je je pakket gemakkelijk en snel volgen.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.